SFO

SFO

Ulriken Eagles basketballklubb har i flere år hatt tilbud om basketball i SFO-tiden på skolene som ligger nærmest vår treningsarena Landåshallen. Tilbudet er for elevene fra 1. - 4. trinn og vi tilbyr trinnvise grupper med ca. 45 minutters varighet 1. gang pr. uke. Det er mye moro for de aller yngste, der basketball kombineres med lek og uhøytidlige konkurranser.


Ulriken Eagles stiller med profesjonelle trenere og synes man basketball er en kjekk aktivitet, så tilbyr vi mer organiserte treninger 1 eller 2 ganger i uken i Landåshallen.


Alle som deltar på SFO-basket får tilbud om å være med å spille 2-3 turneringer (vanligvis 2-3 timer en lørdag) mot andre lag fra Bergensregionen i løpet av vinter/vår. Dette kalles EB-turnering (Easy Basket) og spilles på små baner med lave kurver. Det pleier å være skikkelig gøy!


Skoleåret 2020/2021 har vi SFO-Basket på Haukeland-, Kronstad-, Landås-, Ny-Krohnborg og Fridalen skole.

Ta kontakt med SFO på skolen - slik at du får korrekte tidspunkter for når de ulike klassene har basketaktivitet i SFO-tiden.

Alle elever skal ha fått "ranselpost" med hjem med tilbud om å være med på SFO-Basket. Men du kan også ta kontakt med sportslig leder i Ulriken Eagles Basketballklubb; Ingvild Sofie Sanford på tlf: 416 32 755  eller send epost HERHjertelig velkommen til alle gutter og jenter fra 1. - 4. klasse. SFO-Basketball er gøy!
Hilsen Ingvild


Om Ulriken Basketballklubb


Ulriken Basketballklubb ble stiftet i 1970 av en gruppe elever ved Ulriken ungdomsskole. Allerede i 1974 spilte laget i eliteserien for herrer. I dag har Ulriken Eagles et elitelag for kvinner i BLNO.

Ulriken Eagles basketball klubb har sesongen 20/21 hele 24 aldersbestemte lag for gutter og jenter.

Kontakt Ulriken Eagles


Treningsarena: Landåshallen


T.  91 602158

E.  post(alfakrøll)ulrikenbasket.no

W. www.ulrikenbasket.no

@CUC