Våre lag

Aldersbestemte jente- og guttelag

Ulriken Eagles har jente- og guttelag i de fleste årsklasser fra 1. klasse (5-6 år) til 19 år, veteranlag og tre divisjonslag for menn og kvinner. De yngste lagene er tilknyttet SFO på flere barneskoler, men det er også eget lag for de yngste som trener to ganger i uken i Landåshallen. De yngste lagene i Ulriken Eagles spiller ofte sammen gutter og jenter i "mix" lag.


Frem til man er 12 år spiller man EB (Easy Basket) som er basktball med lave kurver, 4 spillere på banen og enkle regler. Det er ikke seriespill, men 4-5 turneringer i Bergensområdet i løpet av sesongen fra oktober til april.

10 og 11 åringer spiller fortsatt EB (Easy Basket) men dette er basketball med litt flere regler, men fortsatt uten seriespill. Fra 12 år spilles det serie mot andre lag fra Bergen og omegn. Flere av Ulriken Eagles gutte- og jentelag har hevdet seg godt i Norske- og Nordiske turneringer. Det er i tillegg Norgesmesterskap fra 16 år og flere muligheter for turneringer i inn- og utland.


Alle de aldersbesteme lagene har egne lukkede Facebook-sider eller Spond, hvor løpende informasjon blir lagt ut. Ta kontakt med sportslig leder om du ønker mer informasjon om hvordan ditt barn kan bli med å spille basketball! Du kan også sende oss en henvendelse HER

ELITE KVINNER

Ulriken spiller i eliteserien BLNO og vi er stolt over at de mange spillerne har gått gradene i klubben.

LANDÅSHALLEN

Ganske slitt, men det er byens fineste idrettshall. Et arkitekturperle som til sesongen 20/21 er pusset opp!

REGIONSTRENINGER

Alle gutter og jenter fra 13 år inviteres 4-5 ganger i løpet av sesongen til regionstreninger.

DEDIKERTE TRENERE

Alle Ulriken Eagles trenere har god kompetanse og er stadig på trenerkurs. Flere av elitespillerne er trenere for aldersbestemte lag.

TURNERINGER

Våre aldersbestemte lag fra 13 år reiser til både nasjonale og nordiske basketball-turneringer. 

TALENTSATSING

Det er flere gutter og jenter fra Ulriken Eagles som er på aldersbestemte landslag for Norge!